Све спремно за инвазију најбољег звука

Глас Српске
Све спремно за инвазију најбољег звука

Љубитељи електронске музике за четири дана доћи ће на своје, јер је све спремно за инвазију најбољег звука, како гласи један од склогана највећег фестивала електронске музике у БиХ који ће се 9. 10. и 11. августа одржати у аутентичном и јединственом амбијенту бањалучке тврђаве Кастел.

Осим регионалних имена, по први пут на ове просторе стиже и ди-џеј Борис, продуцент из Њујорка који потписује занимљива издања која су изашла за неке од најчувенијих свјетских издавачких кућа као што су SCI+TECH или Carl Coy Intec. Стижу нам Vanilaz, енергични хрватско - словеначики дуо чију музику су бирали и изводили и великани попут Давида Гете и Хардвела, а наступали су на бинама неких од престижних свјетских фестивала. Divollu & Markward су продукцијски двојац који долазе из Београда, преферирају хаус клупски звук којег већ неколико година успјешно промовишу на регионалној музичкој сцени. Из Београда нам долази и Aндреј Мелер, још једно име у успону чија популарност вртоглаво расте и то не само у регионалним већ и у свјетским оквирима, што је резултат богатог продуцентског умјећа, које је утјеловљено у велики хит UNDERWORLD - BORN SLIPPY (ANDREW MELLER REINCARNATION REMIX) који је неизоставан на свјетским плесним подијумима о чему свједочи и висока позиција на листи синглова чувеног Битпорта!

Подсјећамо да су до сада потврђени наступи интернационалних ди-џеј суперзвијезда:  Boris Brejcha, Deborah De Luca, Julian Jeweil, Monika Kruse, Ofeanbach, Ojxa, Sander Van Doorn, LTJ Bukem и регионална музичка имена: Младен Томић, Nebs Jack, Синиша Тамамовић, Straight Jackin, Who See, Joma Maja, Горан Емкић, Bagasound, BLACKOUT PROJECT: PHAT PHILLIE & BIZZO BODEGA, Dee Jax, ЕДО МAAЈКA, ИРИЕ ФМ, Kawiar Manguera, Реа, Woodie, Злијаy, Edu C., Frankie NV, КРИСТИЈAН МОЛНAР, Life4Funk, Марко Вуковић, NILU (DK), Петар Цветковић, Zlatnichi...

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана