Све спремно за инвазију најбољег звука

Све спремно за инвазију најбољег звука 05.08.2018 10:05 | Глас Српске

Љубитељи електронске музике за четири дана доћи ће на своје, јер је све спремно за инвазију најбољег звука, како гласи један од склогана највећег фестивала електронске музике у БиХ који ће се 9. 10. и 11. августа одржати у аутентичном и јединственом амбијенту бањалучке тврђаве Кастел.

Осим регионалних имена, по први пут на ове просторе стиже и ди-џеј Борис, продуцент из Њујорка који потписује занимљива издања која су изашла за неке од најчувенијих свјетских издавачких кућа као што су SCI+TECH или Carl Coy Intec. Стижу нам Vanilaz, енергични хрватско - словеначики дуо чију музику су бирали и изводили и великани попут Давида Гете и Хардвела, а наступали су на бинама неких од престижних свјетских фестивала. Divollu & Markward су продукцијски двојац који долазе из Београда, преферирају хаус клупски звук којег већ неколико година успјешно промовишу на регионалној музичкој сцени. Из Београда нам долази и Aндреј Мелер, још једно име у успону чија популарност вртоглаво расте и то не само у регионалним већ и у свјетским оквирима, што је резултат богатог продуцентског умјећа, које је утјеловљено у велики хит UNDERWORLD - BORN SLIPPY (ANDREW MELLER REINCARNATION REMIX) који је неизоставан на свјетским плесним подијумима о чему свједочи и висока позиција на листи синглова чувеног Битпорта!

Подсјећамо да су до сада потврђени наступи интернационалних ди-џеј суперзвијезда:  Boris Brejcha, Deborah De Luca, Julian Jeweil, Monika Kruse, Ofeanbach, Ojxa, Sander Van Doorn, LTJ Bukem и регионална музичка имена: Младен Томић, Nebs Jack, Синиша Тамамовић, Straight Jackin, Who See, Joma Maja, Горан Емкић, Bagasound, BLACKOUT PROJECT: PHAT PHILLIE & BIZZO BODEGA, Dee Jax, ЕДО МAAЈКA, ИРИЕ ФМ, Kawiar Manguera, Реа, Woodie, Злијаy, Edu C., Frankie NV, КРИСТИЈAН МОЛНAР, Life4Funk, Марко Вуковић, NILU (DK), Петар Цветковић, Zlatnichi...© Глас Српске 2012 ISSN 2303-7385 | Импресум | Маркетинг | Контакт | Латиница | Ћирилица