Sve spremno za festival Z.E.T. od Šipova

Glas Srpske
Sve spremno za festival Z.E.T. od Šipova

Festival Z.abave, E.kologije i T.urizma "Z.E.T. od Šipova" biće održan ovog vikenda na jedinstvenoj lokaciji izletišta Janjske otoke u Šipovu.

Prvog dana festivala, u subotu, već u 12 časova posjetioce očekuje koncert banjalučkog benda "Triggersi" koji počinje odmah nakon svečanog otvaranja festivala. U subotu uveče, već od 19 časova zakazani su nastupi bendova iz užeg okruženja, kao i nastupi nekih od najvećih muzičkih imena u regionu. Prvo festivalsko veče otvaraju lokalne zvijezde "Soundbrockerz", nakon čega će na sceni nastupiti "Babe Barbarella", "Ispad", "Ničim izazvan" i "Psihomodo pop".

Drugi dan Z.E.T. festivala, u nedjelju, pred publikom će nastupiti bendovi "Agora", "Tupas mene", "Aurora", "Grate", "Irie FM ", a zvijezda večeri je "Atheist Rap ".

Ulaznice se mogu kupiti putem servisa Kupikartu.ba ili posredstvom Z.E.T-ovog zvaničnog sajta: www.zetfest.com, a oni koji vole da imaju opipljivu verziju ulaznice za festival karte mogu pronaći u lokalima "Peckam Pub" i "Tri paprike" u Banjaluci,  u kafe-baru "Oko" u Šipovu i baru "After Time" u Mrkonjić Gradu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana