Стонси прекинули турнеју у Аустралији

Танјуг
Стонси прекинули турнеју у Аустралији

Ролингстонси су одложили на неодређено вријеме све заказане концерте у Аустралији и на Новом Зеланду након вијести о смрти америчке дизајнерке и дугогодишње партнерке Мика Џегера, Лорен Скот.

У саопштењу које су данас објавили, чланови легендарног бенда се "дубоко извињавају и жале што морају да најаве одлагање остатка турнеје 14 ON FIRE ".

Стонси се, истим путем, захваљују фановима "на подршци у овом тешком тренутку".

Како преноси АП, било је предвиђено да ветерани рока наступе сутра у Перту, као и да током наредне двије седмице одрже још неколико концерата, укључујући у Мелбурну, Сиднеју и Окленду. Организатори турнеје поручили су свима који су купили карте "да их задрже до даљњег". Џегер, који је у међувремену отпутовао за Њујорк, изјавио је да "се бори да схвати" разлоге који су навели 49-годишњу Скот да себи одузме живот.

"Никада је нећу заборавити", написао је 70-годишњи пјевач испод црно-бијеле фотографије своје партнерке коју је поставио на интернет. "Још увијек покушавам да разумијем како је моја љубав и моја најбоља пријатељица могла да оконча свој живот на овако трагичан начин", навео је фронтмен Стонса, додајући да су он и Скот провели неколико "дивних година заједно".

Бивша манекенка и позната холивудска дизајнерка пронађена јуче мртва у свом стану у Њујорку. Према писању америчких медија, Скот је извршила самоубиство Џегер је био у вези са Скот од 2001. када се развео од Џери Хол.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана