Стивен Белафонте стиже у Београд због рада са бендом “Hurricaine”

Глас Српске
Стивен Белафонте стиже у Београд због рада са бендом “Hurricaine”

Холивудски продуцент и бивши муж спајсице Мел Би, Стивен Белафонте сутра стиже у Београд због рада са групом “Hurricaine”.

Након успјеха са више од десет холивудских блокбастера, Белафонте се упустио и у музичке воде, а сада ће сарађивати и са нашим дјевојкама.

Групу “Hurricaine” чине Сања Вучић, Ивана Николић и Ксенија Кнежевић. Оне су се, иначе, прославиле пјесмом “Ирма Марија” која је посвећена народу острва Свети Мартин, а која говори о ужасном урагану који га је погодио.

Дјевојке ће угостити продуцента на свом наступу у суботу, раме уз раме са познатим ди-џејом и “Инстаграм” звијездом Ђанлуком Вакијем, а Белафонте у Београд доводи и сарадника познатог под именом Кид Култур.

Наиме, Белафонте се након брака са популарном спајсицом Мел Би упустио и у музичке воде и започео сарадњу са младим музичарем Кидом који увелико успјешно сарађује са познатим свјетским звијездама као што су Џастин Бибер, Кети Пери, Скрилекс, Ријана, а сада се придружио и чланицама српске Р&Б групе “Hurricaine”. Иначе, такође се шушка да ће дјевојке из групе “Hurricaine” аплицирати и за “Евросонг” идуће године.

“Hurricaine” је, иначе, први српски бенд који се, према Ај-Плагину, слуша на више од 100 радио-станица у свијету. Група има свој студио на острву Свети Мартин, одакле су дјевојке и започеле каријеру. Ивана, Ксенија и Сања су се одлично уклопиле и до сада су снимиле седам пјесама, а у плану су још четири, и то за само осам мјесеци, колико постоје.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана