Stigao trejler za novu sezonu “Doktora Hua”

Srna
Stigao trejler za novu sezonu “Doktora Hua”

Prve kadrove nove sezone “Doktora Hua” mogli smo vidjeti u julu, na ovogodišnjem “Komikonu”, a sada je stigao i prvi zvanični Bi-Bi-Sijev službeni trejler za novu sezonu koja će prvi put od “novih sezona”, dakle od 2005. godine - biti na sedmičnom rasporedu. “Doktor Hu” je već postao institucija Bi-Bi-Sijeve subote i ova promjena biće dobra za Čibnalovu seriju.

 Trinaestog doktora, odnosno doktoricu, od ove jeseni vodiće već pomenuti Kris Čibnal, poznat po radu na britanskoj krimi drami “Broudčerč”, zajedno sa Džodi, ali i na nekoliko epizoda “Doktora Hua” i “Torčvuda” poput “42”, “Power of Three” i “Dinosaurus on a Spaceship”.

Prva epizoda nove sezone nazvana je “The Wonam Who Feel to Earth”, a Bi-Bi-Sijev sinopsis kaže:

“Ne dobijamo strance u Šefildu. U gradu u Južnom Jorkširu, Rajanu Sinkleru, Džasmin Kan i Grahamu Obrajenu život će se zauvijek promijeniti. Tajanstvena žena, koja se ne može sjetiti vlastitog imena, pada s noćnog neba. Može li ovaj trojac vjerovati šta im tajanstvena žena s neba govori? I može li im pomoći u rješavanju neobičnih događaja koji se odvijaju širom grada?”

“Doktor Hu” se vraća u nedjelju, 7. oktobra, na Bi-Bi-Si u desetoj sezoni s deset novih epizoda.+++

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana