Стигао трејлер за нову сезону “Доктора Хуа”

Срна
Стигао трејлер за нову сезону “Доктора Хуа”

Прве кадрове нове сезоне “Доктора Хуа” могли смо видјети у јулу, на овогодишњем “Комикону”, а сада је стигао и први званични Би-Би-Сијев службени трејлер за нову сезону која ће први пут од “нових сезона”, дакле од 2005. године - бити на седмичном распореду. “Доктор Ху” је већ постао институција Би-Би-Сијеве суботе и ова промјена биће добра за Чибналову серију.

 Тринаестог доктора, односно докторицу, од ове јесени водиће већ поменути Крис Чибнал, познат по раду на британској крими драми “Броудчерч”, заједно са Џоди, али и на неколико епизода “Доктора Хуа” и “Торчвуда” попут “42”, “Power of Three” и “Dinosaurus on a Spaceship”.

Прва епизода нове сезоне названа је “The Wonam Who Feel to Earth”, а Би-Би-Сијев синопсис каже:

“Не добијамо странце у Шефилду. У граду у Јужном Јоркширу, Рајану Синклеру, Џасмин Кан и Грахаму Обрајену живот ће се заувијек промијенити. Тајанствена жена, која се не може сјетити властитог имена, пада с ноћног неба. Може ли овај тројац вјеровати шта им тајанствена жена с неба говори? И може ли им помоћи у рјешавању необичних догађаја који се одвијају широм града?”

“Доктор Ху” се враћа у недјељу, 7. октобра, на Би-Би-Си у десетој сезони с десет нових епизода.+++

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана