Српска умјетница преминула у Јапану због прекомјерне дозе лијекова

Српска умјетница преминула у Јапану због прекомјерне дозе лијекова 23.01.2018 09:01 | blic.rs

Валентина Фјодоров (27), умјетница родом из Бора, познати ди-џеј у Азији, преминула је у Јапану трагичном смрћу од прекомјерне дозе лијекова које је користила као редовну терапију.

Валентинин супруг и менаџер Арон Терули, иначе власник продуцентске куће за коју је она наступала, испричао је за "Блиц" трагичну судбину младе Боранке.


"Она је била најљепша жена коју је ико икада видио. Сви су је вољели. Вољела је музику, свирала је клавир откад је била мала. Музика је била њена страст. Вољела је да плеше, а када је постала ди-џеј, није могла да престане са стварањем музике", испричао је Арон.

Терули, иначе Њујорчанин, каже да се са Валентином упознао у Београду, гдје је био у посјети, прије него што се Валентина одселила у Јапан.

"Сјећам се да смо се 'вјенчали' послије два дана познавања преко СМС-а. Право вјенчање обавили смо у августу 2014. године и од тада смо живјели у Јапану. Валентина је вољела Јапан, вољела је живот у тој земљи. Њено вријеме је тек долазило. Имала је визију, али није издржала", са тугом у гласу прича Арон.

Каже да је Валентина била потпуно посвећена умјетности којом се бавила.

"Све је имала у својој глави! Била је геније! Сви се други муче да све сриједе, за то су им потребни дани, а она то уради одједном - у једном даху", фасцинирано прича Арон.© Глас Српске 2012 ISSN 2303-7385 | Импресум | Маркетинг | Контакт | Латиница | Ћирилица