Sofija Vergara: Džo je sjajan u krevetu

Agencije
Sofija Vergara: Džo je sjajan u krevetu

Holivudska glumica Sofija Vergara potrudila se da na sva zvona oglasi kako je njen dečko, najpoželjniji neženja Holivuda, glumac Džo Manđanijeli sjajan u krevetu i da uživa u njegovim umijećima.

Prema navodima bliskog izvora, za magazin "OK" Vergara kaže da joj je nova ljubav okrenula svijet naglavačke.

- To nije čudno ako uzmemo u obzir kakvo tijelo ima. Sofija svima govori da joj je otkrio nove horizonte - kazao je izvor.

Prema pisanju ovog magazina, svoje oduševljenje i strast prema najpoželjnijem neženji glumica ne može da sakrije, pa se tako i na snimanju serije "Moderna porodica" neprestano hvali vještinama svoga novog momka.

Izvor kaže da je Vergara veoma zahtjevna žena koju rijetko ko može zadovoljiti na pravi način, ali izgleda da to Džou vrlo lako polazi za rukom.

Na nedavnoj dodjeli "Emi" nagrada Sofija se pojavila sama, a na pitanja medija zašto nije došla u pratnji jače polovine glumica je odgovorila da je Džo previše seksi za crveni tepih.

Četrdesetdvogodišnja umjetnica i njen pet godina mlađi partner upoznali su se u aprilu na prijemu u Bijeloj kući, a ona je ubrzo nakon toga raskinula vjeridbu sa Nikom Loebom. Od tada uživa u ovoj novoj romansi, a nedavno je novog momka upoznala i sa članovima svoje porodice koji su zajedničke fotografije sa Džoom postavili na društvene mreže. Kako su započeli svoju vezu nesumnjivo su postali najzanimljiviji par Holivuda. Sofija Vergara igra u poznatoj seriji "Moderna porodica", dok je Manđanijeli zvijezda serije "Ukus krvi", gdje glumi zgodnog vukodlaka.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana