Sloboda slavila rođendan sa Monikom i Kustom

G.S.
Sloboda slavila rođendan sa Monikom i Kustom

U radnoj atmosferi, u Hercegovini gdje snima film "Na mliječnom putu", glumica Sloboda Mićalović juče je proslavila svoj 33. rođendan. Od ekipe Emira Kusturice dobila je tortu i cvijeće.

Budući da uz slavnu Moniku Beluči igra jednu od glavnih uloga u Kusturičinom filmu koji se snima u namjenski sagrađenom filmskom gradu Klobuk iznad Trebinja, proslava Slobodinog rođendana izgleda drugačije u odnosu na prethodne godine.

- Svi u ekipi znaju da je Bobi rođendan. Iako snimanje u koje je uključeno mnogo ljudi ne smije da trpi, osjeća se svečana atmosfera u pauzama snimanja. Spremili smo joj iznenađenje, rođendansku tortu i poklonićemo joj cvijeće. Za vrijeme snimanja fešte neće biti, ali ako završimo ranije, nije isključeno da se u hotelu nazdravi i zapjeva u Slobodinu čast - rekao je izvor sa lica mjesta za srpske medije. 

Glumac Sergej Trifunović, koji igra jednu od uloga u filmu, objavio je juče na "Fejsbuku"  fotografiju na kojoj je snimljen sa Monikom. Fotografija je snimljena na večeri na kojoj su pričali o predstojećim scenama, jer Monika nastoji da kreira prijateljsku atmosferu da bi lakše radili. Nakon što je objavio fotografiju sa glumicom, na njegovom profilu pojavili su se brojni "ljubomorni" komentari.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana