Slavne dame zablistale na dodjeli SAG nagrada

Glas Srpske
Slavne dame zablistale na dodjeli SAG nagrada

Brojne dame zablistale su na dodjeli SAG nagrada (Screen Actors Guild) u zanimljivim i neobičnim večernjim haljinama

.U znak tihog protesta zbog problema seksualnog zlostavljanja glumica u Holivudu kompletno veče bilo je u znaku žena.

Hali Beri, Nikol Kidman, Mandi Mur, Alison Dženi, Alison Vilijams, Kristen Bel i mnoge druge dame nosile su raznobojne kombinacije, dok su mnoge od njih nagrađene za svoj dosadašnji rad.

Zvijezda serije "Strendžer tings" Mili Bobi Braun izgledala je kao kul djevojka na crvenom tepihu, uz "konversice" i svijetloroze "Kelvin Klajn" haljinu.
Elegantna Elison Bri zablistala je u dugoj crvenoj "Dundasovoj" haljini bez naramenica na jednoj strani. Zanimljivi svijetleći detalji i ljubičaste štikle dodatno su začinili njen izgled. Iako mnogima nedostaje njena duga plava kosa Kejt Hadson uspijeva da blista i s kratkom kosom. Na crvenom tepihu izgledala je gotovo neprepoznatljivo u dugoj staromodnoj roze haljini s tufnicama.
Olivija Mun oduševila je sve kreacijom kuće "Oskar de la Renta" na crvenom tepihu. Nakon deset nominacija Nikol Kidman je osvojila prvu SAG nagradu. Prilikom preuzimanja nagrade ona je poslala poruku da se Holivud mora više brinuti o glumicama starijim od 40 godina. Nagrade za izvanredan performans u glavnoj ulozi dobili su glumica Frensis Mekdorman za ulogu u filmu "Three Billboards Outside Ebbing, Missouri" i glumac Geri Oldman za ulogu u "Darkest Hour ". SAG nagrada je otišla u ruke Kler Foj za ulogu Kraljice Elizabete II u "The Crown " i Sterling K. Braun za ulogu u "This Is Us ". Nagrada za životno dostignuće uručena je Morganu Frimenu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana