Славне даме заблистале на додјели САГ награда

Глас Српске
Славне даме заблистале на додјели САГ награда

Бројне даме заблистале су на додјели САГ награда (Сцреен Ацторс Гуилд) у занимљивим и необичним вечерњим хаљинама

.У знак тихог протеста због проблема сексуалног злостављања глумица у Холивуду комплетно вече било је у знаку жена.

Хали Бери, Никол Кидман, Манди Мур, Алисон Џени, Алисон Вилијамс, Кристен Бел и многе друге даме носиле су разнобојне комбинације, док су многе од њих награђене за свој досадашњи рад.

Звијезда серије "Стренџер тингс" Мили Боби Браун изгледала је као кул дјевојка на црвеном тепиху, уз "конверсице" и свијетлорозе "Келвин Клајн" хаљину.
Елегантна Елисон Бри заблистала је у дугој црвеној "Дундасовој" хаљини без нараменица на једној страни. Занимљиви свијетлећи детаљи и љубичасте штикле додатно су зачинили њен изглед. Иако многима недостаје њена дуга плава коса Кејт Хадсон успијева да блиста и с кратком косом. На црвеном тепиху изгледала је готово непрепознатљиво у дугој старомодној розе хаљини с туфницама.
Оливија Мун одушевила је све креацијом куће "Оскар де ла Рента" на црвеном тепиху. Након десет номинација Никол Кидман је освојила прву САГ награду. Приликом преузимања награде она је послала поруку да се Холивуд мора више бринути о глумицама старијим од 40 година. Награде за изванредан перформанс у главној улози добили су глумица Френсис Мекдорман за улогу у филму "Three Billboards Outside Ebbing, Missouri" и глумац Гери Олдман за улогу у "Darkest Hour ". САГ награда је отишла у руке Клер Фој за улогу Краљице Елизабете II у "The Crown " и Стерлинг К. Браун за улогу у "This Is Us ". Награда за животно достигнуће уручена је Моргану Фримену.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана