Skorseze i Dikaprio opet tandem

Glas Srpske
Skorseze i Dikaprio opet tandem

Legendarni glumac Leonardo Dikaprio i reditelj Martin Skorseze opet su udružili snage i snimaju novi film.

Oni će naredne godine zajedno raditi na filmu "Ubice punog mjeseca u maju".

Glavnu ulogu u filmu igraće upravo Dikaprio, a za režiju biće zadužen Skorseze. Radi se o filmskoj adaptaciji istoimenog kriminalističkog romana Dejvida Grana.

Dikaprio i Skorseze do sada su sarađivali pet puta i to u filmovima "Avijatičar", "Bande Njujorka, "Dvostruka igra", "Zatvoreno ostrvo"  i "Vuk sa Volstrita".

Granov roman zaradio je pet miliona dolara 2016. godine. Scenario za film napisao je sjajni Erik Rut, dobitnik "Oskara" za filmove "Forrest Gump" i "The Cyrious Case of Benjamin Button ".

Radnja filma biće usmjerena ka detaljnom opisivanju niza ubistava pripadnika indijanskog plemena Osage u Oklahomi tokom dvadesetih godina prošlog vijeka, nakon što je nafta pronađena na njihovoj zemlji. Slučaj je smatran prvom ozbiljnijom istragom u istoriji FBI-a kada je riječ o ubistvima.

Skorsezeov sljedeći projekat koji je najavio je film "Irac", koji će raditi sa ekipom iz filma "Goodfellas", Džoom Pešijem i Robertom de Nirom, kao i prva saradnja sa Al Paćinom.  Film se očekuje u decembru.

Dikaprio trenutno snima film "Bilo jednom u Holivudu". Film režira Kventin Tarantino, a biće objavljen u avgustu 2019. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana