Šinjed Okonor »oproštajnim pismom« napravila pometnju na Fejsbuku: Umrla sam milion puta

Agencije
Šinjed Okonor »oproštajnim pismom« napravila pometnju na Fejsbuku: Umrla sam milion puta

Kantautorka i vlasnica čuvenog hita "Nothing Compares 2U ", koji je napisao Princ, zabrinula je hiljade obožavalaca statusom koji je postavila na Fejsbuku.

Irska pjevačic a Šinjed Okonor na svom Fejsbuk profilu objavila, prema svemu sudeći, oproštajno pismo.


Šinejd je napisala kako se nalazi u nekom hotelu u koji se prijavila pod lažnim imenom. Policija je potvrdila da su pjevačicu pronašli i da joj se u ovim teškim momentima u životu pruža medicinska pomoć.

Šinejd, majka četvoro djece, u avgustu bila je podvrgnuta histerektomiji (uklanjanje samo gordnjeg djela materice, bez grlića ostaje povezan sa vaginom) i u statusu je napisala kako već nedjeljama plače, ali su je posljednje dvije noći dokrajčile.

"Da nisam ovo objavila, moja djeca i porodica ne bi ni znali. Mogla bih da ležim mrtva nedjeljama oni to ne bi znali", napisala je Šinejd.

"Ja sam očajno loša majka i osoba, da sam morala da ostanem sama. Plačem več nedjeljama. Rekli su mi neka se je**. Nevidljiva sam. Nikome ništa ne značim. Niko mi ne prilazi. Umrla sam već milion puta", nastavlja Šinejd.

Svom četvrom suprugu poručila je da se potrudi da se sazna istina.

"Pobrini se da kažeš istinu, Beri. Oni neće. Ti si jedini koji me znaš, koji znaš istinu. Molim te zauzmi se za mene i reci istinu", stoji u objavi čuvene pjevačice.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana