Silvester Stalone snima nastavak legendarnog filma

Agencije
Silvester Stalone snima nastavak legendarnog filma

Novi nastavak filmskog serijala o legendarnom Rambu, “Rambo Last Blood”, peti je i posljednji dio čuvene franšize, a premijerno će biti prikazan 20. septembra ove godine i naslovnu ulogu naravno tumači Silvester Stalone.

Film prati legendarnog Ramba koji je ovog puta krenuo u Meksiko kako bi vratio otetu ćerku svog prijatelja, piše portal “Nju mjuzikal ekspres” (NME). Na tom putovanju junak se našao u borbi protiv jednog od najnasilnijih kartela u Meksiku.

Snimanje filma prvi put je najavio Silvester Stalone 2015. godine, ali je ozbiljan rad počeo tek u oktobru 2018. godine. Za režiju ostvarenja “Rambo Last Blood” zadužen je Ejdrijen Granberg. Scenario novog nastavka napisali su Stalone i Met Krulnik.

Ivet Monreal tumači ulogu otete djevojke Gabrijele, dok Pas Vega igra Karmen Delgado, reporterku koja prati trgovinu droge u Meksiku i pomaže Rambu, prenosi RTS.

Serhio Peris-Menceta glumi Uga Martinesa, nasilnog vođu meksičkog kartela, a u glumačkoj ekipi posljednjeg dijela Ramba su i Adrijana Barasa, Oskar Haenda i Hoakin Figera.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana