Северина о голишавим фотографијама: Обучена или гола, баш сам добра женска

Агенције
Северина о голишавим фотографијама: Обучена или гола, баш сам добра женска

Недавно ми је бивши партнер пријетио неким голишавим фоткама, потом су их и објавили. Остала сам цоол јер ме двапут иста ствар не може погодити. То није лијеп човјек, рекла је Северина Којић (46).

Вијест, а и голе фотографије на којима је наводно пјевачица, пренијели су крајем августа сви српски медији. Фотографије су се прошириле брзином муње и одмах постале врућа тема и у Хрватској. Из Северининог тима саопштили су да су одмах подузели све правне радње за заштиту њених интереса.

Тако су поступили и кад су у октобру медији поновно тврдили да имају њене голе фотографије.

“Овакве освете бивших партнера, намјештаљке и покушаји дискредитације нису ништа ново. Поставља се питање гдје су томе границе и којим ће се још средствима послужити. Још јутрос смо подузели све да заштитимо Северину”, испричао је тад њен менаџер Томислав Петровић.

Оба пута Северина је била без коментара на објаве. Сад се ипак предомислила.

“Кад су изашле ове слике мене к’о од мајке рођене у пози Рембрандтових липотица, одмах сам назвала Томицу и рекла му да те фотке липо стави на омот ЦД-а јер да ће се са њима пуно боље продават од ових наших обучених. Обучена или гола, баш сам добра женска”, испричала је Севе за Аппеал, магазин о естетици. Због наступа и путовања, жали се, често је боле леђа. Стога си највише воли приуштити масажу.

“Понекад бих се данима могла масирати без престанка. Каткад имам осјећај да ме све боли. Једном сам рекла да ћу се истетовирати по свим точкама гдје ме боли па нека само то масирају. Али била бих цијела тетовирана”, рекла је.

Иако многи мисле друкчије, пјевачица већ годинама не маже своје тијело посебним кремама. Тврди да се тешко навикнути на такво што, али након два мјесеца кожа схвати.

“Сваки тједан идем на посебан третман лица, који укључује посебне масаже за лице и то је то. Ништа специјално. Имам пилинг за лице којим оперем лице прије наношења креме” каже Северина.

Код куће користи само природна средства, од пасте за зубе до шампона. Открила је и да не пије воду прије него што је озонизира или евентуално попије дестиловану.

“Битна ми је вода. Чиста вода је суперхрана, па ја пијем озонизирану воду. Користим намирнице купљене на плацу, код кумица. Битно је хранити се здраво и тад ће и кожа бити прекрасна. Избацити треба и брашно, шећер и сол, за почетак”, објаснила је своје прехрамбене навике.

Иако је на прагу 50., обожаваоци, тврди пјевачица у интервјуу за Аppeal, навелико хвале њен изглед. Она за све “криви” лијепо и здраво старење уз редовиту вјежбу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана