Серије којима је измакла “Еми” награда

Агенције
Серије којима је измакла “Еми” награда

Додјела “Еми” награда покренула је тему о онима који су заслужили то признање, али им је у прошлости увијек измицало из руку.

Када год се додјељује нека награда, остаје много оних који су разочарани избором.

Велики је број глумаца који су оставили јак утисак на публику и номиновани су по неколико пута, али до награде нису дошли.

Улога Саманте у серији “Секс и град” донијела је велику популарност Ким Катрал. Она је пет пута номинована, али никада није добила награду. Серија је једини пут награђена 2004. године када су Сара Џесика Паркер и Синтија Никсон награђене као најбоља глумица и најбоља споредна глумица.

Хју Лори, познат по својој сјајној улози у серији “Хаус”, номинован је шест пута, али није награђиван, као ни Стив Карел који је у улози Мајкла Скота бриљирао у серији “Офис”.

У “Сајнфелду” у фикцијској верзији самог себе, Џери Сајнфелд је такође привукао пажњу и изазвао симпатије, али није добио награду иако је пет пута номинован.

С друге стране, велики број серија никада није номинован за награду иако су оставиле јак утисак.

“Фрикс енд Гикс” одржали су се само једну сезону, али о овој серији причало се као о једној од бољих на телевизији. Упркос тематици предграђа Америке и познатој екипи, серија није добила ниједну номинацију.

Вјероватно најдрастичнији примјер је “Жица”. То је био један од најгледанијих програма на ХБО-у, међутим, награде није било.

Култна комедија “Парти даун” или реалистичне затворске приче серије “Оз” такође се сматрају оштећеним.

Ипак, док год буду додјељиване такве награде, биће опречних мишљења о томе ко је награду више заслужио, а ову листу могао би да прошири свако у складу са својим укусом.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана