S.A.R.S. svirao za Dejana

G.S., Foto: A. Čavić
S.A.R.S. svirao za Dejana

Jedan od najpopularnijih bendova u regionu S.A.R.S. nastupio je u Banjaluci pred prepunom dvoranom "Borik", a svi su uglas pjevali za Dejana Kovačevića kome je potrebna hitna transplantacija pluća.

Ovaj koncert bio je i uvertira za obilježavanje Svjetskog dana borbe protiv AIDS-a, a publiku su pred izlazak fantastičnog S.A.R.S.-a zagrijali di-džej Igor Oraščanin i saksofonista Jakša Jordes iz Zagreba.

Nešto poslije 22 časa na binu je u punom sastavu izašao bend koji je rado viđen gost u našem gradu i koji je u četvrtak uveče  napravio odličnu atmosferu.

Redali su se hitovi poput "Mir i ljubav", "Buđav lebac", "Ratujemo ti i ja", "Praktična žena" i mnogi drugi uz koje je publika uživala i pjevala zajedno sa bendom, ali najveće oduševljenje izazvalo je izvođenje pjesme "Lutka".

Kupovinom ulaznice prisutni su pomogli Dejanu Kovačeviću koji boluje od bronhijalne astme i hitno mu je potrebna transplantacija pluća. Sav novac od prodaje ulaznica biće uplaćen na namjenski humanitarni račun putem kojeg se skupljaju sredstva za Dejana. 

Kao i svaki put, mnogobrojni fanovi čekali su u redu da bi se fotografisali sa omiljenim bendom. Na kraju koncerta bend je napravio fotografiju sa publikom koja je na društvenim mrežama pokupila veliki broj lajkova.

Frontmen grupe Žarko Kovačević ističe da mu je posebno drago što je njihov najveći samostalni koncert u Banjaluci upravo ovakvog karaktera.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana