S.А.Р.С. пред Бањалучанима

nezavisne.com
S.А.Р.С. пред Бањалучанима

Популарни београдски састав С.А.Р.С. наступиће у петак у 22 часа у бањалучком клубу "Тамарис", у склопу "Jager Music Night" концертног серијала.

Подршку ће им пружити приједорски бенд "Дбау иза ђале", те домаћини "Важно обавјештење". Такође, овога пута манифестација неће имати такмичарски карактер, што је била досадашња "Jager Music Night" пракса, те ће се сви извођачи моћи максимално опустити и заједно са публиком уживати у музичкој ноћи.

Без обзира на то што бањалучки концерт овога пута неће имати такмаце, па самим тим ни награде, Жарко Ковачевић, фронтмен састава С.А.Р.С, истиче да га радује што ће са њима свирати мање афирмисане колеге, посебно зато што је ријеч о ауторском раду, какав гаје обје наведене предгрупе.

"Младим и неафирмисаним ауторским бендовима је преко потребно да свирају што више и пред што већим бројем људи, како би имали прилику на лицу места да виде како је њихова музика прихваћена од стране публике. Много значи када видиш да људи позитивно реагују на твоје песме… То ти даје енергију и вољу да наставиш да ствараш и даље", наглашава он.

Ковачевић, такође, има и једноставну формулу за све саставе који се труде да буду препознати испод свјетла рефлектора.

"Верујте у себе и своје песме, потрудите се да их одсвирате најбоље што умете и надајте се најбољем", савјет је Ковачевића.

Иначе, С.А.Р.С је актуелан са четвртим студијским албумом "Иконе поп културе", а "Дбау" је посљедњи, трећи албум назива "Doctor Red" издао прије неколико мјесеци, док "Важно обавјештење" ради на новом материјалу, који ће наслиједити њихов првенац "Увијек за! (Против не!)". Улаз је бесплатан.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана