Rolling Stones najavljuju novu turneju

Tanjug
Rolling Stones najavljuju novu turneju

Legendarna grupa Rolling Stones najavila je novu turneju koja će ih odvesti u 15 gradova Sjeverne Amerike.

Kako prenosi AP, Mik Džeger, Čarli Vots, Kit Ričards i Roni Vuds će sve koncerte u okviru turneje "Zip Code" održati na stadionima, a svoj prvi nastup imaće 24. maja u San Dijegu.

Rok veterani su posljednji put svirali na stadionima u Sjevernoj Americi 2006, tokom turneje "Bigger Bang Tour", ali su na turneji "50&Counting", 2012. i 2013, kojom su obilježili pola vijeka na sceni, svirali u arenama.

"Volimo da budemo na proputovanju i sjajno je vratiti se u Sejvernu Ameriku", izjavio je Ričards, dodajući da "jedva čeka da se ponovo popne na scenu".

A scena će, prema najavama, biti zaista spektalularna, sa delom koji će ulaziti duboko u publiku, video ekranima i specijalnim efektima podržanim najsavremenijom tehnologijom.

U okviru turneje "Zip Code ", koja se poklapa sa godišnjicom izdanja njihovog kultnog albuma "Sticky Fingers", na kojima su hitovi poput "Brown sugar" i "Wild Horses", Stonsi će svirati u Dalasu, Kolumbusu, Mineapolisu, Atlanti, Orlandu, Nešvilu, Pitsburgu, Milvokiju, Kanzas Sitiju, Raliju, Indijanapolisu, Detroitu, Bafalu i Kvebeku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana