Rolling Stones најављују нову турнеју

Танјуг
Rolling Stones најављују нову турнеју

Легендарна група Rolling Stones најавила је нову турнеју која ће их одвести у 15 градова Сјеверне Америке.

Како преноси АП, Мик Џегер, Чарли Вотс, Кит Ричардс и Рони Вудс ће све концерте у оквиру турнеје "Zip Code" одржати на стадионима, а свој први наступ имаће 24. маја у Сан Дијегу.

Рок ветерани су посљедњи пут свирали на стадионима у Сјеверној Америци 2006, током турнеје "Bigger Bang Tour", али су на турнеји "50&Counting", 2012. и 2013, којом су обиљежили пола вијека на сцени, свирали у аренама.

"Волимо да будемо на пропутовању и сјајно је вратити се у Сеjверну Америку", изјавио је Ричардс, додајући да "једва чека да се поново попне на сцену".

А сцена ће, према најавама, бити заиста спекталуларна, са делом који ће улазити дубоко у публику, видео екранима и специјалним ефектима подржаним најсавременијом технологијом.

У оквиру турнеје "Zip Code ", која се поклапа са годишњицом издања њиховог култног албума "Sticky Fingers", на којима су хитови попут "Brown sugar" и "Wild Horses", Стонси ће свирати у Даласу, Колумбусу, Минеаполису, Атланти, Орланду, Нешвилу, Питсбургу, Милвокију, Канзас Ситију, Ралију, Индијанаполису, Детроиту, Бафалу и Квебеку.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана