Robin Šulc i Ofenbah na “Sea dance”-u

Glas Srpske
Robin Šulc i Ofenbah na “Sea dance”-u

Vodeći njemački di-džej i producent Robin Šulc i francuski hit duo Ofenbah pridružiće se najuspješnijem muzičkom producentu 21. vijeka Dejvidu Geti u pokretanju nove ere za “Sea dance” festival.

Robin Šulc iza sebe ima više od 15 miliona prodatih albuma i singlova, te više od četiri milijarde strimova, uz više od 250 zlatnih i platinastih tiraža širom svijeta. Sve to donijelo mu je i četiri najprestižnije njemačke “EHO” nagrade, te nominaciju za najvažniju svjetsku “Gremi” nagradu. Danas je među udarnim zvijezdama najvećih festivala, a na listi muzičara sa kojima je sarađivao nalaze se Dejvid Geta, Mobi, Džejms Blant i brojni drugi. Njemačkom šoumenu će se pridružiti i francuski hit duo Ofenbah, čiji su hitovi pokorili top liste širom svijeta i koji na Jadran dolaze nakon što su ljetos na prepunoj glavnoj bini “Egzit” festivala oduševili desetine hiljada fanova. Publika na “Sea dance” festivalu imaće priliku da uživa u njihovom visokoenergetskom setu koji mediji porede sa doživljajem pravog stadionskog rok koncerta. “Sea dance” festival biće održan od 30. avgusta do 1. septembra na plaži Buljarica u Budvi.

Svjetsku slavu Robinu Šulcu donio je remiks singla “Waves”, a iste godine objavio je debitanski album “Prayer” na kome su se našli megahitovi “Prayer in C”, i “Sun goes down”, dok je naredni album iznjedrio letnji megahit “Sugar” koji danas bilježi više od 400 miliona “Jutjub” pregleda. Ovaj talentovani producent važi za najnagrađivanijeg njemačkog umjetnika, koji može da se pohvali i sa preko šest miliona fanova na društvenim mrežama, i čak 20 miliona preslušavanja na “Spotifaj” servisu, i to svakog mjeseca. Najnoviji singl “Spechless” koji je nedavno objavio u saradnji sa novom nadom muzičke scene, pjevačicom Erikom Sirolom prava je najava za njegov nastup na “ Sea dance” festivalu.

Francusku senzaciju Ofenbah čine Dorijan Lo i Cezar de Rumel. Najpoznatiji su po multi-platinastom singlu “Be Mine”, sa kojim su dokazali da uspješno kombinuju uticaje rokenrola i elektronske muzike. Nakon objavljivanja numera “Around the fire” i “You don't know me” stekli su fanove među superzvijezdama kao što su Robin Šulc i Tiesto, a DJ Mag Mag ih je nominovao za najbolje debitante na muzičkoj sceni. Iste godine izdaju zarazni hit “Katchi” koji je za kratko vrijeme dosegao nevjerovatnu radijsku popularnost i potvrdio da su na svjetsku scenu donijeli potpuno novi muzički stil.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana