Relja pohvalio takmičarku iz X Factora

G.S.
Relja pohvalio takmičarku iz X Factora

Iva Ćurić, srednjoškolka iz Đakova koja je žiri i publiku oduševila specifičnom interpretacijom pjesama rep grupe "Elitni odredi", dobila je niz komplimenata na društvenim mrežama, a njen nastup u ovom popularnom takmičenju pohvalio je i sam Relja Popović.

- Gledao sam Ivu u "X Factoru", sjajna je! Već ranije sam je javno pohvalio zbog neverovatnih interpretacija naših pesama. To su i ljudi prepoznali, s obzirom na to da njeni kaveri na "Jutjubu" imaju milionske preglede. Iva ima specifičnu boju glasa i energiju, a ja se nadam da ima plan onoga šta želi da uradi u muzici i želim joj da u tome uspe - rekao je Relja. 

Da podsjetimo, nastup ove šarmantne djevojke Tonči je prokomentarisao riječima: "Mogli bismo te slušati satima! Donijela si potpuno novu dimenziju ovih pjesama", dok je Aleksandra dodala da je Iva podsjeća na Noru Džouns i da ima sjajan glas.

Masimo je iznio svoje mišljenje: "Vokalno si izuzetno interesantna", dok je Željko rekao da je potpuno zadovoljan i da je uživao. Sa četiri "da" bez dvoumljenja Iva se plasirala u sljedeću fazu takmičenja.

Nakon emisije ova sedamnaestogodišnja djevojka kratko je prokomentarisala: "Osjećam se neopisivo, presrećna sam! Moram priznati da sam se poslije audicije i pozitivnih komentara žirija rasplakala i nisam mogla da vjerujem gdje sam! Toliko sam bila srećna!"

Iva se plasirala u sljedeći krug borbe, ali potraga za novom muzičkom zvijezdom regiona se nastavlja već u nedjelju kada nas na programu RTRS-a očekuje nova uzbudljiva epizoda ovog popularnog TV formata.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana