Регионалне звијезде увод у Демофестов јубилеј

Александра Маџар
Регионалне звијезде увод у Демофестов јубилеј

Викенд који се ближи за све оне који дио свог бића осјећају кроз музику биће сунчан, јер ће бендови "Артан Лили", "Брутал протест" и "Многи други" препознатљивим нотама надјачати и кишу.

На тврђави Кастел овим концертом славиће се Дан града Бањалука који је пажљиво биран поклон "Демофеста".

Градоначелник Бањалуке Игор Радојичић и директор "Демофеста" Бранкица Јанковић говорили су о овом догађају истичући да ће у њему, засигурно, уживати најмлађи, али и сви они који се тако осјећају.

Радојичић је нагласио да ће град Бањалука ове године дати јачу подршку "Демофесту", као регионалном бренду по којем је Бањалука препознатљива. Овај пут из буџета града издвојено је 13.000 за "Демофест".

- Ако желимо да будемо регионални центар, онда морамо да имамо и регионално препознатљиве догађаје, а један од таквих догађаја је "Демофест". Овај фестивал препознајемо као догађај који има велики значај за наш град -  рекао је Радојичић.

Захвалност на јачој подршци градоначелника, није крила ни Јанковићева објашњавајући да је поклон концерт логичан слијед догађаја у сарадњи "Демофеста" и града Бањалука.

- Овај концерт ће бити лијеп увод у десети "Демофест", који ће бити одржан овог љета на тврђави "Кастел", када ће наступити бендови које је бањалучка публика вољела да слуша током претходних година. Улаз на концерт је бесплатан - нагласила је Јанковићева.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана