Provokativne haljine slavnih dama

Agencije
Provokativne haljine slavnih dama

Slavne dame uvele su modni trend koji podrazumijeva veoma prozirnu odjeću, pa iako su obučene izgledaju potpuno gole. Među najprovokativnijim haljinama popularnih zavodnica našle su se "krpice" koje su prošetale Rijana, Lili Kolins, Končita Vurst, Dženifer Lopez i Ledi Gaga.

Već je širom planete postalo jasno da su u svijetu mode trenutno najpopularnije haljine i kombinezoni kojim ne ostavljaju mnogo mašti na volju. Zapravo, žene koje to nose spremne su da "svima pokažu sve". Apsolutni imperativ je odjeća koja se stapa sa bojom kože, zbog čega oni koji je nose izgledaju kao da na sebi imaju samo šljokice.

Popularna pjevačica Rijana je otišla korak dalje i obukla je zaista providnu haljinu ispod koje su mogle da se vide njene gole grudi. I mlada glumica i kćerka muzičara Fila Kolinisa, Lili Kolins, osmjelila se da oproba ovaj modni krik. Jedino što se na glumici, koja je tumačila lik Snjeguljice, isticalo u toj kombinaciji su crveni karmin i obrve - njen zaštitni znak.

Takođe, među slavnima koji nisu mogli da odole golotinji je i pobjednik "Evrosonga" Končita Vurst, a izbor je pao na zanimljivu haljinu u boji kože. Latino diva, pjevačica i glumica Dženifer Lopez poznata je po svojim jedinstvenim kostimima za nastupe, a jedan od njih dao je efekat kao da je obučena samo u sopstvenu kožu. Uvijek smjela pjevačica Ledi Gaga "prošetala" je providni kombinezon sa šljokicama i oduševila sve koji su je vidjeli uživo, ali i na fotografijama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana