Провела је животни вијек од 47 година радећи 45, стиже филм о Џуди Гарланд VIDEO

Агенције
Провела је животни вијек од 47 година радећи 45, стиже филм о Џуди Гарланд VIDEO

Рене Зелвегер, добитница Оскара за филм Хладна планина (са још двије номинације за филмове Дневник Бриџит Џоунс, Чикаго), играће холивудску икону Џуди Гарланд у филму "Џуди".

У филму ће поред ње глумити и Џеси Бакли ("Рат и мир"), Фин Витрок ("Америчка хорор прича") и Мајкл Гамбон ("Хари Потер").

Џуди Гарланд стиже у Лондон 1968. на распродат концерт у чувени клуб Talk of the Town. У ери названој "свингинг Лондон" лудих шездесетих, одржаће свој посљедњи концерт у овом граду.

30 година након њене легендарне улоге у филму Чаробњак из Оза, Џудин глас је већ ослабио, а драма њеног живота је у пуном јеку. Док се припрема за наступ, у свађи са организаторима, очарава музичаре и вољене обожаваоце својом топлином и шармом. Спрема се да по пети пут уплови у брачне воде и још вјерује у љубав. Али, и даље је рањива. Проводи свој животни вијек од 47 година радећи од тога 45, уморна је и море је успомене на изгубљено дјетињство у Холивуду, а све што жели је да буде код куће са својом дјецом. Поставља се питање да ли ће имати снаге да настави даље.

У филму ћемо слушати неке од њених најпознатијих пјесама, укључујући и легендарну пјесму "Изнад дуге" (Over the Rainbow). Филм Џуди је ода њеном незаборавном гласу, жељи за љубављу и животом и непролазном стилу ове холивудске иконе.

Филм "Џуди" режира Руперт Голд, познат нашој публици по филмовима "Краљ Чарлс III" и "Истинита прича". Сценарио потписује Том Еџ ("Круна"), док је продуцент добитник БАФТА награде Дејвид Ливингстон (Pride). Филм ће се наћи у нашим биоскопима почетком слиједеће године.

У видео-материјалуу испод погледајте како се Рене Зелвегер трансформисала за ову улогу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана