Проклетство “Беверли Хилса”

nezavisne.com
Проклетство “Беверли Хилса”

Смрт славног глумца Лука Перија трагична је тачка на листи невоља које су задесиле звијезде серије “Беверли Хилс” и тиме је додатно подебљан феномен који обожаваоци називају својеврсно проклетство “Беверли Хилса”.

Амерички глумац Лук Пери, најпознатији по улози Дилана у култној серији “Беверли Хилис” преминуо је у понедјељак ујутро у 52. години, мање од недјељу дана након што је имао тежак мождани удар.

Раније су славном глумцу након рутинског прегледа откривене израслине повезане с раком дебелог цријева, а након изљечења се ангажовао у вези с повећањем свијести о важностима редовних медицинских прегледа.

Глумица Џени Гарт, која је глумила Кели, борила се са депресијом и менталним здрављем, а иза себе има три пропала брака. Као ни остале колеге са сета познате серије, није остварила значајнију глумачку каријеру која би надмашила успјех постигнут серијом “Беверли Хилс”.

Њена колегиница Тори Спелинг, која је тумачила лик Доне, претјерала је с пластичним операцијама, а проблематичан брак довео ју је до живчаног слома и потпуног финансијског краха. За некад перспективну глумицу и мајку петоро дјеце након “Беверли Хилса” као да, нажалост, ништа на пословном плану није ишло онако како је замислила.

Шанен Доерти, која је тумачила лик Бренде, од 2015. године се бори с раком дојке, а на друштвеним мрежама фазе опоравка дијелила је са својим обожаваоцима који су јој у тешким тренуцима увијек пружали подршку.

Њеног брата близанца Брендона у серији је глумио Џејсон Пристли, који такође након серије није остварио запаженију улогу, али се посветио неким другим интересовањима, између осталог и аутомобилистичким тркама, гдје је приликом излијетања са стазе и забијања у зид теже повријеђен те је, како је рекао, почео више цијенити живот. Изашао је из тог свијета, а адреналинску забаву одлучио је потражити негдје друго. Пристли је провео и неколико дана у затвору због вожње у пијаном стању.

Амерички медији су раније потврдили да ће се серија “Беверли Хилс” вратити на телевизијске екране, те да ће емитовати шест нових епизода. У серији ће се појавити већина оригиналне поставе. И прије доношења одлуке о снимању нових епизода, трагично преминули Лук Пери је одбио да снима нове епизоде, а њему се прикључила и глумица Шанен Доерти.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана