Progovorio o vezi s poznatom pjevačicom: Nije nam lako

Agencije
Progovorio o vezi s poznatom pjevačicom: Nije nam lako

Nakon što je posao prvak svijeta u Formuli 1, Luis Hamilton govorio je o tome kako usklađuje posao i turbuelntnu vezu sa pjevačicom Nikol Šerzinger.

Slavni vozač je proznao da održavanje ljubavne veze sa Nikol nije nimalo lako s vremena na vrijeme. Naime, udaljenost kojoj su izloženi često zna da stvara probleme i pritisak.

"Nije nam lako. Ona živi u Los Anđelesu, a ja u Monaku i često putujem zbog posla. Njen posao je sve vrijeme dinamičan – ili je u pitanju Iks faktor ili Ples sa zvijezdama ili muzika. Teško nam je da uskladimo rasporede. Jednom sam otputovao u Aziju i nismo mogli da se vidimo pet nedjelja. Bilo nam je jako teško“, priznao je Hamilton.

Inače, par je 2010. godine raskinuo kako bi se fokusirali na sopstvene karijere, ali nakon pomirenja se čini da su zaljubljeniji nego ikad.

Luis je u nedjelju u Abu Dabiju po drugi put u karijeri osvojio titulu prvaka svijeta, a najveća nagrada mu je bio zagrljaj voljene Nikol koja je doputovala kako bi ga bodrila.

"Očigledno da nam je bilo teško jer se nismo viđali dok sam se ja pripremao za trku. Ali imati Nikol uz sebe tog vikenda bilo je zaista posebno“, otkrio je Hamilton.

Inače, mediji su slavnom paru smislili nadimak Hamzingers, ali Luisu se to ne dopada – „Mi nismo Poš ili Beks ili Branđelina. Mi smo unikat“

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana