Produkcija »Emotiona« se izvinila Nedi i Ivanu Jevtoviću

Agencije
Produkcija »Emotiona« se izvinila Nedi i Ivanu Jevtoviću

Produkcija šou programa "Tvoje lice zvuči poznato" uputila je javno izvinjenje pjevačici Nedi Ukraden i glumcu Ivanu Jevtoviću nakon neprijatne situacije koja se desila u polufinalu takmičenja.

Naime, voditelji su tada pročitali imena Nede Ukraden i Ivana Jevtovića kao finalista. Koji minut kasnije, kad su se učesnici već uveliko radovali uspjehu, u produkciji su shvatili da su pogriješili, piše Telegraf.

Neda Ukraden je najteže podnijela neprijatnost, budući da je pjevačica već bila na sceni i proslavljala ulazak u finale.

Domaća štampa pisala je da je Neda napustila studio prije kraja emisije.

"Ovim putem se javno izvinjavamo Nedi Ukraden i Ivanu Jevtoviću zbog situacije u kojoj su se našli tokom proglašenja finalista druge sezone. Nakon sabiranja svih glasova koji su učesnici ostvarili tokom serijala i poena koji su dobili glasanjem publike u polufinalnoj emisiji, petoro učesnika imalo je izjednačen broj poena. U ovakvim situacijama, propozicije emisije nalažu da u finale ulaze takmičari koji imaju veći broj glasova publike. Međutim, pročitana su imena sa tabele redosledom bez obrađenih krajnjih rezultata, a ne imena takmičara koji su dobili najviše glasova publike. Ubuduće će biti izrađen softver koji će automatski uzimati u obzir prednost koju sa sobom nose glasovi publike i na taj način će se izbeći nejasnoće u tumačenju tabele", navodi se u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana