Procurio detalj o smrti Avićija, oglasila se i bivša djevojka

Glas Srpske
Procurio detalj o smrti Avićija, oglasila se i bivša djevojka

Švedski di-džej Avići preminuo je u petak u Omanu. U saopštenju koje je izdao njegov portparol, u kom se moli za privatnost, ne navodi se uzrok smrti.

Poznato je da je di-džej imao zdravstvenih problema. Prije četiri godine odstranjena su mu dva organa, slijepo crijevo i žučna kesa. Patio je od akutnog pankreatitisa, što je djelimično uzrokovalo prekomjerno konzumiranje alkohola, piše Bi-Bi-Si.

Policija u Omanu saopštila je da neće davati izjave o slučaju. Međutim, AFP od anonimnog izvora saznaje da su obavljene dvije obdukcije.

"Urađene su dvije obdukcije, jedna u petak jedna juče, i sa sigurnošću možemo da tvrdio da ne postoje kriminalne radnje”, rekao je izvor iz policije za AFP, piše Indeks.

Nakon Avićijeve smrti oglasila se i njegova bivša djevojka Emili Goldberg na Instagramu podijelivši i nekoliko zajedničkih fotografija.

"’Hajde, dušo, ne diži ruke od nas. Odaberi me i pokazaću ti ljubav’. Ovo su stihovi koje je Tim posvetio meni. Voljela bih da sam bila vrijedna toga”, napisala je na Instagramu.

"Tokom dvije godine, koliko smo bili zajedno, bio je moj najbolji prijatelj. Još uvijek sređujem misli i hvala ti za sve lijepe reči I tekstove. Probudi me kad se sve završi, jer ne želim da ovo bude stvarnost. Počivaj u miru”, dodala je.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana