Процурио детаљ о смрти Авићија, огласила се и бивша дјевојка

Глас Српске
Процурио детаљ о смрти Авићија, огласила се и бивша дјевојка

Шведски ди-џеј Авићи преминуо је у петак у Оману. У саопштењу које је издао његов портпарол, у ком се моли за приватност, не наводи се узрок смрти.

Познато је да је ди-џеј имао здравствених проблема. Прије четири године одстрањена су му два органа, слијепо цријево и жучна кеса. Патио је од акутног панкреатитиса, што је дјелимично узроковало прекомјерно конзумирање алкохола, пише Би-Би-Си.

Полиција у Оману саопштила је да неће давати изјаве о случају. Међутим, АФП од анонимног извора сазнаје да су обављене двије обдукције.

"Урађене су двије обдукције, једна у петак једна јуче, и са сигурношћу можемо да тврдио да не постоје криминалне радње”, рекао је извор из полиције за АФП, пише Индекс.

Након Авићијеве смрти огласила се и његова бивша дјевојка Емили Голдберг на Инстаграму подијеливши и неколико заједничких фотографија.

"’Хајде, душо, не дижи руке од нас. Одабери ме и показаћу ти љубав’. Ово су стихови које је Тим посветио мени. Вољела бих да сам била вриједна тога”, написала је на Инстаграму.

"Током двије године, колико смо били заједно, био је мој најбољи пријатељ. Још увијек сређујем мисли и хвала ти за све лијепе речи И текстове. Пробуди ме кад се све заврши, јер не желим да ово буде стварност. Почивај у миру”, додала је.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана