Prins se povukao sa interneta

Guardian
Prins se povukao sa interneta

Izgleda da je Prins napustio socijalne mreže istom brzinom kojom je došao na njih. Njegovi Tviter i Fejsbuk nalozi su ugašeni početkom ove nedjelje, samo godinu dana nakon njegovog prvog tvita.

Predstavnici popularnog pjevača odbili su da komentarišu njegovo nestajanje sa interneta. Pored Fejsbuka i Tvitera, Prins je ukonio svu muzuiku sa njegovog Soundlaud naloga, a obrisao je i skoro svaki Prince and 3rd Eye Girl video sa YouTube VEVO naloga. Sve što je ostalo su jedan stari intervju i dvije verzije njegovog singla iz 2013. "Breakfast Can Vait". Prinsova Instagram strane bila je dostupna 25. novembra ali je u međuvremenu i ona uklonjena.

Prins već godinama ima prilično trubulentan život na internetu. "Internet je kompletno mrtav" rekao je 2010, kada je svojevremeno pretio da će tužiti eBay, Youtube i torent sajtove za ilegalnu distribuciju njegove muzike.

Muzičar je čak tužio sopstvene fanove zbog djeljenja njegovih pjesama. Ipak, odustao je od tužbe, da bi se ubrzo potom priključio društvenim mrežama, koje je iskoristio u svrhu promocije novog materijala kog je snimio sa 3rd Eye Girl. Početkom oktobra je na Fejsbuku organizovao online intervju, ali uprkos bombastičnoj najavi, odgovorio je samo na jedno pitanje, kada je savjetovao fanove da njegovu muziku slušaju u visokoj audio rezoluciji.

Prins je ove godine objavio dva albuma - “Plectrumelectrum” i“Art Official Age”.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana