Принс се повукао са интернета

Guardian
Принс се повукао са интернета

Изгледа да је Принс напустио социјалне мреже истом брзином којом је дошао на њих. Његови Твитер и Фејсбук налози су угашени почетком ове недјеље, само годину дана након његовог првог твита.

Представници популарног пјевача одбили су да коментаришу његово нестајање са интернета. Поред Фејсбука и Твитера, Принс је уконио сву музуику са његовог Soundlaud налога, а обрисао је и скоро сваки Prince and 3rd Eye Girl видео са YouTube VEVO налога. Све што је остало су један стари интервју и двије верзије његовог сингла из 2013. "Breakfast Can Vait". Принсова Инстаграм стране била је доступна 25. новембра али је у међувремену и она уклоњена.

Принс већ годинама има прилично трубулентан живот на интернету. "Интернет је комплетно мртав" рекао је 2010, када је својевремено претио да ће тужити еBay, Yоутубе и торент сајтове за илегалну дистрибуцију његове музике.

Музичар је чак тужио сопствене фанове због дjељења његових пjесама. Ипак, одустао је од тужбе, да би се убрзо потом прикључио друштвеним мрежама, које је искористио у сврху промоције новог материјала ког је снимио са 3rd Eye Girl. Почетком октобра је на Фејсбуку организовао online интервју, али упркос бомбастичној најави, одговорио је само на једно питање, када је савjетовао фанове да његову музику слушају у високој аудио резолуцији.

Принс је ове године објавио два албума - “Plectrumelectrum” и“Art Official Age”.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана