Прелијепа тенисерка одушевила публику ФОТО

Агенције
Прелијепа тенисерка одушевила публику ФОТО

Цио Ролан Гарос се пита ко је она.

Тениски свијет има нову љепотицу - ријеч је о прелијепој Рускињи Виталији Дијатченко, која је својом игром, али и изгледом привукла пажњу љубитеља тениса у Паризу, преноси Спорт.нови.ба.

На Ролан Гарросу је одушевила изгледом, друштвене мреже горе, а на тим каналима испливавају приче о шармантној Виталији.

У првом колу гренд слема у Паризу повела је против фаворита Серене Вилијамс 1:0 у сетовима, али ту је, на жалост многобројне публике, стала. Серена је додала гас и "почистила" љепотицу у наредна два сета.

О Виталији ће се сигурно причати, а ова Рускиња рођена у Сочију је и велика љубитељка трка Формуле 1, које посматра из свечане ложе.

У својој професионалној каријери до сада је освојила само један WTA трофеј. То се догодило у Ташкенту давне 2011. године, када је Виталија била боља од Гркиње Елене Данилиду са 6:4, 6:3.

У каријери је једну од највећих побjеда остварила над бившом шампионком Маријом Шараповом на Вимблдону.

Рускиња је 73. тенисерка свијета, а највећи успкех у каријери био јој је управо то треће коло Вимблдона 2018. године. На профилу на Инстаграму се може видјети да је навијачица Монака, који није имао баш најбољу сезону иза себе. С клупе их је предводио босански зет Тијери Анри, којег је на крају сменио Леонардо Жардим.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана