Prekinuto snimanje filma o grupi Kvin, reditelj otpušten VIDEO

Prekinuto snimanje filma o grupi Kvin, reditelj otpušten VIDEO 05.12.2017 23:54 | Agencije

Snimanje biografskog filma o kultnoj rok grupi Kvin, pod naslovom "Boemska rapsodija" , prekinuto je zbog nesuglasica sa rediteljem Brajanom Singerom.

Kako navodi britanski Bi-Bi-Si, razlog otpuštanja Singera je njegovo "nepouzdano ponašanje na setu". Sam Singer, međutim, kaže da je otpušten u trenutku kada je bio bolestan, i to zbog toga što studio "nije bio voljan da mu obezbjedi smještaj" tokom bolesti.


Holivud riporter je, međutim, u ponedjeljak objavio da je Singer došao u sukob sa glavnim glumcem Ramijem Malekom, koji igra pjevača Fredija Merkjurija, kao i da se u više navrata nije pojavio za snimanju.

Brajan Singer je, u izjavi posredstvom advokata, saopštio da je razočaran što ne može da završi film koji predstavlja "njegov strastveni projekt". On je demantovao glasine o sukobima sa Malekom, tvrdeći da nisu istinite.

"S vremena na vrijeme, dolazilo je do određenih kreativnih razlika između nas, ali smo ih Rami i ja uspješno prevazilazili i nastavljali zajedno da radimo na filmu", naveo je reditelj.

Na filmu "Boemska rapsodija" radi se od 2010. godine. Prema sadašnjim očekivanjima, u bioskopima bi trebalo da se nađe u decembru 2018.