Позирала нага и трудна: Желим да свијет постане боље мјесто

Агенције
Позирала нага и трудна: Желим да свијет постане боље мјесто

Америчка пјевачица Алиша Киз, која са репером Свисом Битсом очекује своје друго дијете на Инстаграм профилу објавила је фотографију на којој позира са нацртаним знаком мира преко трудничког стомака.

Наиме, ова фотографија је урађена за потребе кампање организације "We are here" чији је Алиша преставник. Како каже, пjевачицу су јако забринула недавна дешавања на Блиском истоку, као и убиство Мајкла Брауна, афроамериканца ког је убио бијели полицајац у Мисурију.

Како је насиља све више Алиша је одлучила да своју славу искористи у паметније сврхе и помогне да свијет буде боље мјесто.

"Желим да створим војску људи, желим да им привучем пажњу тако да не могу да је игноришу", испричала је Алиша и додала да ће се њена нова песма звати "We are here".

Пјевачица је истакла да ће донирати милион долара организацијама које су започеле промјене, а да ће њени фанови то моћи да ураде путем њеног веб сајта.

Иначе, пјевачица већ има четворогодишњег сина Египта са репером Свисом Битзом а, како медији наводе, пар ће добити још једног сина.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана