Povratnička turneja “Spajs grls” bez Viktorije Bekam

Glas Srpske
Povratnička turneja “Spajs grls” bez Viktorije Bekam

Članice grupe “Spajs grls” najavile su svoju prvu turneju ove decenije i to na šest stadiona u Velikoj Britaniji od juna sljedeće godine.

Melani Braun, Ema Banton, Geri Horner i Melani Čizom otkrile su detalje o turneji u ponedjeljak.

Međutim, ne očekuje se da će Viktorija Bekam učestvovati.

Nekadašnji idoli djevojčica započeće svoju turneju na mančesterskom stadionu 1. juna 2019. godine, a karte za sve koncerte će biti puštene u prodaju od subote u 10.30 časova.

Četvorka će takođe nastupiti u drugim gradovima, a turneju će završiti na londonskom stadionu “Vembli”. Mel Bi je potvrdila da će uslijediti i svjetska turneja, dodajući da se nadala da će se Viktorija pojaviti.

- Samo nas je četiri, nadam se da će se Viktorija u jednom trenutku pridružiti - rekla je zvijezda.

Prošle sedmice Mel Bi se potrudila da se obuče kao Viktorija za Noć vještica i držala je znak na kojem je pisalo: “Ne, ne idem na turneju”.

Ideji se pridružio i njen prijatelj koji se obukao kao Dejvid Bekam, a držao je znak s natpisom: “Molim vas, molim vas, uradite to za fanove 'Spajs grls'“.

Na pitanje kako je Viktorija reagovala, Mel B je rekla da je mislila da će to smatrati smiješnim.

- Mislim da je gledala na to kao na šalu, ali postoji i malo ljubavne mržnje - rekla je ona.

Bantonova je na Hart radiju rekla: “Tako sam uzbuđena, želim to. Biće briljantno”.

U februaru je svih pet članica postavilo fotografiju na društvenim mrežama, rekavši da planiraju zajedno da rade na novim projektima. Od tada kruže glasine, a turneja i novi materijal su bili samo neke od sugestija. Grupa je posljednji put nastupala na ceremoniji zatvaranja Olimpijskih igara u Londonu 2012. godine. Prvobitno su se podijelile 2000, nakon što je Geri otišla. Sve su se vratile na povratničku turneju 2007. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana