Породица спречава премијеру документарца о приватном животу Мајкла Џексона

Глас Српске
Породица спречава премијеру документарца о приватном животу Мајкла Џексона

Чланови породице преминуле поп иконе Мајкла Џексона саопштили су да ће на све начине покушати да спријече премијеру документарног филма “Leaving Neverland” који говори о приватном животу музичара, са посебном пажњом на дугогодишње сексуално насиље које је спровођено над Мајкловом усвојеном дјецом.

Пјевач је током посљедњих 15 година често довођен у везу са догађајима који су се збивали иза зидова његове “куће ужаса”, како су је често у медијима називали они који су имали додира са мрачном животном страном познатог музичара. Како преносе амерички медији, породица Мајкла Џексона ангажовала је неколико адвоката који ће покушати да судским путем спријече емитовање поменутог документарца чија се премијера очекује ускоро на “Санденс филм фестивалу”.

Да би приказао праву истину и скинуо “љагу” са имена Мајкла Џексона, његов нећак Таџ Џексон покренуо је акцију прикупљања новчаних средстава која ће бити искоришћена за снимање контрафилма, који ће показати праву истину о Мајклу Џексону.

- Породице Мајкла Џексона, ево нас поново заједно, 10 година након његове смрти. Знамо колико ће бити тешка ова година за све нас. Умјесто да достојанствено обиљежимо годишњицу смрти, приморани смо да његову многобројну публику упознамо с правом истином. Све је на нама, фановима, пријатељима и породици. Сматрамо да је десетогодишња истрага коју је спроводио ФБИ као и многи други “истражитељи” и више него довољна. Најгора ствар коју можемо учинити је да све препустимо случају - саопштио је Таџ Џексон.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана