Pjevačica smršala 100 kilograma: Moj struk je možda tanji, ali glas je jači nego ikad VIDEO

Agencije
Pjevačica smršala 100 kilograma: Moj struk je možda tanji, ali glas je jači nego ikad VIDEO

Kada je kao mlada pevačica učestvovala na takmičenju "Britain's Got Talen", Rouzi Osaliven je imala 190 kilograma. Znojila se, jedva je hodala i nije više mogla ništa da nosi. Danas je smršala i odlučila da promjeni svoj život.

Rouzi je za četiri godine usphela da "izvede" impresivnu transformaciju. U ovom šou programu je 2013. godine stigla do finala. Imala je podršku publike i bezrezervnu pomoć žirija. Bila je jedna od omiljenih takmičarki.

"Takmičenje je promenilo moj život iako nisam pobjedila. Tada sam shvatila da želim drugačiji život za sebe", rekla je Rouzi. Odlučila je slijediti svoje snove. Operacijom je smanjila želudac, uklonila je višak kože.

"To mi je bila najbolja odluka u životu. Bila sam zavisnica od hrane. Kada sam pojela jedan obrok, odmah sam krenula na drugi. Bila mi je potrebna pomoć stručnjaka i rješila sam da odem pod nož", rekla je.

Danas je njena ishrana potpuno drugačija. "Hrana više ne upravlja mojim životom. Mogu da nosim šta želim. Idem u teretanu i planiram da se posvetim karijeri. Moj struk je možda tanji, ali moj glas je jači nego ikad", rekla je Rouzi za "Daily Mail".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana