Пjевачица смршала 100 килограма: Мој струк је можда тањи, али глас је јачи него икад VIDEO

Агенције
Пjевачица смршала 100 килограма: Мој струк је можда тањи, али глас је јачи него икад VIDEO

Када је као млада певачица учествовала на такмичењу "Britain's Got Talen", Роузи Осаливен је имала 190 килограма. Знојила се, једва је ходала и није више могла ништа да носи. Данас је смршала и одлучила да промјени свој живот.

Роузи је за четири године успхела да "изведе" импресивну трансформацију. У овом шоу програму је 2013. године стигла до финала. Имала је подршку публике и безрезервну помоћ жирија. Била је једна од омиљених такмичарки.

"Такмичење је променило мој живот иако нисам побједила. Тада сам схватила да желим другачији живот за себе", рекла је Роузи. Одлучила је слиједити своје снове. Операцијом је смањила желудац, уклонила је вишак коже.

"То ми је била најбоља одлука у животу. Била сам зависница од хране. Када сам појела један оброк, одмах сам кренула на други. Била ми је потребна помоћ стручњака и рјешила сам да одем под нож", рекла је.

Данас је њена исхрана потпуно другачија. "Храна више не управља мојим животом. Могу да носим шта желим. Идем у теретану и планирам да се посветим каријери. Мој струк је можда тањи, али мој глас је јачи него икад", рекла је Роузи за "Daily Mail".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана