Pjevačica grupe Teksas: Supruga Tijerija Anrija je Srpkinja VIDEO

Glas Srpske
Pjevačica grupe Teksas: Supruga Tijerija Anrija je Srpkinja VIDEO

Svjetski poznat bend “Teksas” održaće 29. septembra koncert u Beogradu, a pjevačica Šarlin Spiteri u intervjuu Nedeljniku otkriva šta zna o Srbiji, za koji klub navija, ali i mnogo toga još...

Šarlin je na pitanje da li je bilo teško da poslije prvog velikog hita “I Don't Wanna Lover” nastavi karijeru jer su se očekivali hitovi, odgovara da “katalog hitova grupe Teksas poslije 'Ljubavnika' sve govori”.


Njena ćerka ime je dobila po filmu, baš kao i sam bend, a i njen solo album ima u imenu “movie”, pa na pitanje da li je dobila ponudu da se pojavi u nekom filmu, pjevačica je rekla da je ponuda bilo, ali da na kraju nije snimila film, rekla je ona u intervjuu Nedjeljniku.

Najveću popularnost doživjela je u devedesetim godinama, a na pitanje da li je to posljednja zanimljiva decenija u istoriji rokenrola, ona kaže:

“To je pomalo pesimistično. Zato, rekla bih - ne”.

Pjevačica nije željela da otkrije šta je pričala sa Polom Makartnijem na njihovom zajedničkom koncertu u Glazgovu, te poručila da se razgovora sjeća, i da ne može da otkrije detalje.

“To što smo pričali je između Pola i mene, ali da, sjećam se”, rekla je ona.

Kada se rodila njena ćerka, slavni fudbaler Tijeri Anri je podigao dres u tu čast. Na pitanje da li je još u kontaktu s njim i da li je zbog toga navijač Arsenala, i pošto je rođena u Glazgovu koji je njen izbor Glazgov Rendžers ili Seltik, pjevačica odgovara:

Ne, bila sam Arsenalov navijač i ranije. Anri je kum mojoj ćerki. A između dva kluba mog grada odgovor je - Seltik.

Na pitanje šta zna o Srbiji, u koju prvi put dolazi, ona je rekla da zna da je supruga Tijerija Anrija - Srpkinja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana