Peni dobila zvijezdu na stazi slavnih u Holivudu

Tanjug
Peni dobila zvijezdu na stazi slavnih u Holivudu

Američka glumica Kejli Kuoko, široj publici najpoznatija kao Peni, junakinja hit TV serije "Štreberi" (The Big Bang Theory), dobila je juče svoju zvijezdu na stazi slavnih u Holivudu.

Svečanosti otkrivanja zvezde na čuvenom bulevaru prisustvovali su i ostali glumci serije - Džim Parsons, Džoni Galeki, Sajmon Helberg i Kunal Najar, kao i Čak Lor, ko-autor sitkoma koji se sa sve većim uspjehom prikazuje od 2007.

"Serija je za mene učinila čuda. Bila bih zadovoljna da do kraja života učestvujem u jednom takvom projektu", kazala je za magazin "Verajeti" 28-godišnja glumica, dodavši da bi nakon završetka serije ipak željela da se više posveti filmu.

Skupa sa Galekijem i Parsonom (koji je ove godine za ulogu u seriji osvojio Emi nagradu), Kuoko je ljetos potpisala novi ugovor na trostruko veće honorare. Troje glavnih zvijezda serije će u narednoj, posljednjoj sezoni dobijati po miliona dolara po epizodi.

Osim u "Štreberima", Kuoko se dosad pojavila i u još jednom popularnom sitkomu "Osam jednostavnih pravila" (8 Simple Rules), a uskoro će publika imati prilike da je vidi i u komediji "The Wedding Ringer", u kojoj će joj partner biti Džoš Gad.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana