Пени добила звијезду на стази славних у Холивуду

Танјуг
Пени добила звијезду на стази славних у Холивуду

Америчка глумица Кејли Куоко, широј публици најпознатија као Пени, јунакиња хит ТВ серије "Штребери" (The Big Bang Theory), добила је јуче своју звијезду на стази славних у Холивуду.

Свечаности откривања звезде на чувеном булевару присуствовали су и остали глумци серије - Џим Парсонс, Џони Галеки, Сајмон Хелберг и Кунал Најар, као и Чак Лор, ко-аутор ситкома који се са све већим успјехом приказује од 2007.

"Серија је за мене учинила чуда. Била бих задовољна да до краја живота учествујем у једном таквом пројекту", казала је за магазин "Верајети" 28-годишња глумица, додавши да би након завршетка серије ипак жељела да се више посвети филму.

Скупа са Галекијем и Парсоном (који је ове године за улогу у серији освојио Еми награду), Куоко је љетос потписала нови уговор на троструко веће хонораре. Троје главних звијезда серије ће у наредној, посљедњој сезони добијати по милиона долара по епизоди.

Осим у "Штреберима", Куоко се досад појавила и у још једном популарном ситкому "Осам једноставних правила" (8 Simple Rules), а ускоро ће публика имати прилике да је види и у комедији "The Wedding Ringer", у којој ће јој партнер бити Џош Гад.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана