Пејовићева жена добила животну битку!

Kurir.rs
Пејовићева жена добила животну битку!

Супруга пјевача Аце Пејовића Биљана успјешно се опоравља послије операције анеуризме, која је обављена у уторак на сриједу.

Њено здравствено стање сад је стабилно, па пјевач, његова породица и пријатељи могу да одахну. Биљана је јуче напустила шок-собу и пребачена је на одјељење. Почела је да комуницира и једе, а на лицу јој се појавио и осмијех јер је добила најтежу животну битку. Ове наводе потврдио је и директор Клиничког центра проф. др Миљко Ристић.

’’Стање госпође Пејовић је стабилно. Биљана је напустила одељење интензивне неге и пребачена је у собу. Комуникативна је, а током дана је имала и оброк’’, рекао је доктор Ристић за Курир.

Како се сазнаје, Биљану су током јучерашњег дана посетили најужи чланови породице, али љекари наглашавају да још увијек нису препоручљиве веће посјете, како због епидемије грипа тако и због чињенице да су јој одмор и мир преко потребни.

Пејовићева жена оперисана је у уторак након што је на факултету гдје је запослена изгубила свијест услијед пуцања аорте у мозгу. Операција је трајала дуже од пет сати, током којих је Аца пролазио кроз агонију.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана