Отворено писмо Аријани Гранде: Схвати да ти не мораш да се извињаваш VIDEO

Агенције
Отворено писмо Аријани Гранде: Схвати да ти не мораш да се извињаваш VIDEO

Патрик Милсапс који себе описује као „дебелог типа из Џорџије" и оца три ћерке, написао је отворено писмо пjевачици Аријани Гранде.

Неколико сати послије терористичког напада Аријана је објавила на Твитеру да је "сломљена", као и да јој је "јако, јако жао".


Патрик је одлучио да двадесеттрогодишњакињи напише писмо у којем јој је дао важан савјет:

"Ниси у обавези да се извињаваш. Да је неко отео аутомобил пијан и убио некога у близини твог хотела, да ли би се осјећала одговорном? Да је вијече пред концерт кроз Манчестер протутњао торнадо и убио неколико људи, да ли би имала потребу да се извињавас? Видиш, тако ниси одговорна за акције луде кукавице која је учинила то баш на твом концерту", написао јој је.

Онда је одлучио да јој удијели и савијет, те јој тако препоручује одмор од 30 дана.

"Реци свом менаџменту да је онај ко те у наредних 30 дана позове отпуштен. Ти 'експерти' немају појма кроз шта ти сада пролазиш и шта тек треба да процесуираш. Проведи вријеме са Богом, породицом, пријатељима који ће ти дати простора и подршку која ти треба. Једи колико год жели. Дјевојко, заслужила си то", рекао је и закључио још једном молбом – "И дјевојко, певај поново само и искључиво онда када ти будеш спремна. Највише због свих оних тата који воле своје ћерке и твоју музику. Музика је интернационални језик мира"

Иначе, Аријанина старија пјесма "One More Time" је поново прва на свим топ листама након што се појавио снимак само пар минута прије напада када ју је цијела Арена пјевала са њом у глас.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана