Отац Мајкла Џексона? Најмонструознији и најгори у историји”

Агенције
Отац Мајкла Џексона? Најмонструознији и најгори у историји”

Некадашњи доктор Мајкла Џексона Конард Мари искалио је свој бијес према недавно преминулом оцу ове музичке звијезде, назвавши га “најгорим оцем у историји”.

''Нисам пустио ни једну сузу због његове смрти. Био је најгори отац у историји. Његова окрутност према Мајклу најбоље се види у томе што га је отац хемијски кастрирао како би задржао његов висок тон гласа'', овако је Мари прокоментарисао смрт Мајкловог оца, који је преминуо крајем прошлог мјесеца, преноси Index.hr.

Овај доктор је прије двије године објавио књигу “То је то! Тајни живот”, у којој је описао како је Џо терао Мајкла да на хормонске ињекције које су лијечиле његове акне, али истовремено и смањивале ризик да му се глас продуби.

Недавно је Гардијан је објавио причу о Џоу Џексону и његовој бруталности коју је показивао према својој деци. У тексту се наводи да их је Џо малтретирао физички, психички и вербално. Тукао их је каишем за сваку ситницу, а малтретирање је оставило озбиљне посљедице на све њих.

Када су одрасли и започели своје каријере, најпознатији Џексонови оптуживали су јавно оца да их је злостављао док су били дјеца. Мајкл, Џенет и Ла Тоја Џексон говорили су о батинама које су добијали, а ни Џо није крио да је с дјецом често примјењивао силу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана