Opljačkan stan Ljubiše Samardžića

Opljačkan stan Ljubiše Samardžića 27.09.2017 18:39 | Agencije

Samo nedelju dana nakon sahrane Ljubiše Samardžića, nepoznati lopovi opljačkali su stan slavnog glumca i reditelja.

Provalnici su ukrali veću svotu novca i nakita, a između ostalog - i Samardžićev zlatni roleks!

Pljačka se dogodila 22. septembra, usred bijelog dana. Zbog toga se vgeruje da je stan bio tipovan i da su lopovi dobro znali čije stvari odnose.

"Nepoznate osobe su oko 14 sati upale u stan poznatog glumca na Voždovcu. Popeli su se na terasu, razvalili vrata i ušli unutra dok u njemu nije bilo nikoga. Razbojnik je to iskoristio i tom prilikom ukrao više od 6.000 evra u različitim valutama i veću količinu zlatnog nakita", kaže izvor iz istrage, a prenose portali u Srbiji.

Da sve bude još gore, pljačka se dogodila samo nedjelju dana nakon što je Samardžić sahranjen.

"Porodica tek što je sahranila glumca, još se nisu oporavili od šoka koji ih je zatekao, a lopov je to uspio da iskoristi. Pored porodičnih minđuša, narukvica i prstenja, razbojnik je ukrao i zlatni ručni sat marke roleks", navodi izvor.

 "Sve fioke u trpezariji, dnevnoj i spavaćoj sobi bili su ispreturane! Odmah su pozvali policiju i prijavili pljačku.

Inspektori su po dolasku na teren obavili uviđaj i uzeli sve tragove i otiske iz stana", dodaje sagovornik. Policija radi na utvrđivanju svih okolnosti u vezi sa ovim slučajem i intenzivno traga za nepoznatim razbojnikom.

Ljubiša Samardžić umro je 8. septembra u Beogradu, u 81. godini, od posljedica duge i teške bolesti.© Glas Srpske 2012 ISSN 2303-7385 | Impresum | Marketing | Kontakt | Latinica | Ćirilica