Опљачкан стан Љубише Самарџића

Опљачкан стан Љубише Самарџића 27.09.2017 18:39 | Агенције

Само недељу дана након сахране Љубише Самарџића, непознати лопови опљачкали су стан славног глумца и редитеља.

Провалници су украли већу своту новца и накита, а између осталог - и Самарџићев златни ролекс!

Пљачка се догодила 22. септембра, усред бијелог дана. Због тога се вгерује да је стан био типован и да су лопови добро знали чије ствари односе.

"Непознате особе су око 14 сати упале у стан познатог глумца на Вождовцу. Попели су се на терасу, развалили врата и ушли унутра док у њему није било никога. Разбојник је то искористио и том приликом украо више од 6.000 евра у различитим валутама и већу количину златног накита", каже извор из истраге, а преносе портали у Србији.

Да све буде још горе, пљачка се догодила само недјељу дана након што је Самарџић сахрањен.

"Породица тек што је сахранила глумца, још се нису опоравили од шока који их је затекао, а лопов је то успио да искористи. Поред породичних минђуша, наруквица и прстења, разбојник је украо и златни ручни сат марке ролекс", наводи извор.

 "Све фиоке у трпезарији, дневној и спаваћој соби били су испретуране! Одмах су позвали полицију и пријавили пљачку.

Инспектори су по доласку на терен обавили увиђај и узели све трагове и отиске из стана", додаје саговорник. Полиција ради на утврђивању свих околности у вези са овим случајем и интензивно трага за непознатим разбојником.

Љубиша Самарџић умро је 8. септембра у Београду, у 81. години, од посљедица дуге и тешке болести.© Глас Српске 2012 ISSN 2303-7385 | Импресум | Маркетинг | Контакт | Латиница | Ћирилица