Open IPTV mjesto kvalitetne zabave

M:tel
Open IPTV mjesto kvalitetne zabave

Uz Open IPTV teško da vam može biti dosadno. U svakom trenutku možete odabrati nešto što će vas zainteresovati i upotpuniti vaše slobodno vrijeme.

TV CINEMAX za petak, 5. juna 2015. godine  u 20.00 časova zakazuje druženje uz još jednim Klasikom današnjice. Riječ je o filmu „Buđenja",  sa Robertom De Nirom i Robinom Vilijamsom u glavnim ulogama. Nominovan  je za tri Oskara, Zlatni globus i Gremi, a ovo dramsko ostvarenje nam opisuje radnju u kojoj se pomalo neortodoksni ljekar bori da izliječi pacijente od poremećaja sna koji je pogodio mnoge žrtve dvadesetih godina prošlog vijeka, ostavljajući ih nepokretnim i naizgled bez svijesti.

Na programu Fox TV-a pogledajte prvu sezonu serije Tiranin. Na programu je od 5. juna, svakog radnog dana u terminu od 20.00 časova.  Uloge tumače: Adam Rajner, Dženifer Finigan, Ašraf Barhom, Fares Fares i drugi.  Tiranin je priča o povučenoj američkoj porodici koja je uvučena u unutrašnje poslove turbulentne bliskoistočne zemlje. Basam Bari Al-Fajed (Adam Rajner), najmlađi sin kontroverznog diktatora ratom zahvaćene zemlje, vraća se u svoju domovinu iz Amerike poslije dobrovoljnog dvadesetogodišnjeg izgnanstva da bi prisustvovao vjenčanju svog rođaka. Odmah po povratku, Bari je bačen u porodičnu i nacionalnu politiku svoje mladosti. Ova dinamična i uzbudljiva serija upotpuniće vaše večeri.

„Strastveni čovjek", naziv je još jednog filma svrstanog u Klasike današnjice sa velikim holivudskim magom Entoni Kvinom u glavnoj ulozi, a na programu je u petak, 29.5. 2015. u 20.00 časova na kanalu TV Cinemax. Priča je ovo o životu mladog Džordža koji je poslat da živi sa ekscentričnim djedom Maurisijom, na jednom mediteranskom ostrvu. Maurisio je čuveni slikar koji vodi raskošan život prepun zabava i žena.

Na kanalu Discovery Channel od petka, 5. juna u 22.00 ne propustite premijeru novog serijala "Najgore na svijetu" koji rikazuje neke od najekstremnijih snimaka ikada zabilježenih okom kamere. Serijal se fokusira na četiri teme, uključujući najgore situacije izbjegnute za dlaku, prikazujući priče iz života ljudi koji su gledali smrti u lice i preživjeli da bi ispričaju svoju priču. Pored toga, najgore oluje na svijetu prikazuju neke od najstrašnijih vremenskih uslova na zemlji, uključujući oluju koja je srušila muzičku binu i uragan koji je zahvatio porodični čamac. Tu je i priča o čovjeku koji je bio 60 sati zarobljen u čamcu koji je potonuo…

 

Ljubitelji životinja uživaće uz premijernu emisiju "Zoltan, čovjek-vuk" na TV kanalu Animal Planet od četvrtka, 4. juna u 21.00 čas.  Riječ je o novom avanturističkom  rijaliti serijalu o Zolanu Horkaiju, stručnjaku za divlje životinje koji se posljednjih 15 godina bavi dresurom životinja za filmsku i TV industriju i radi kao trener i dreser životinja u brojnim holivudskim igranim filmovima, dokumentarcima i reklamama. Zoltan dijeli svoj dom na farmi u blizini Budimpešte sa preko stotinu životinja, uključujući čopore vukova, desetine divljih svinja, jelene, medvjede i druge životinje.

Pronađite nešto za sebe, budite I dalje uz Open IPTV.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana