„Оне три“ промовисале нову пјесму VIDEO

Александра Глишић
„Оне три“ промовисале нову пјесму VIDEO

Бањалучки бенд „Оне три“, који чине Маја Татић, Ружица Чавић и Свјетлана Цеца Видовић, јуче је представио нови сингл и спот под називом „Прва од оне три“.

Сценарио за спот потписује Ружица Чавић, режију је радио Радослав Пандуревић, а продуцент је Радио-телевизија Републике Српске.

- Пјесма је завршена у мају, а ја сам једва чекала када ће доћи дан премијере. Пошто сам писала текст и музику, надам се да сам то добро урадила, а аранжман је урадио мој супруг - казала је Чавићева.

Истакла је да се на наступима труде да изводе пјесме које им се и приватно свиђају.

Свјетлана Цеца Видовић је задовољна због промоције пјесме и наглашава да њих три читав живот дишу нотама, а ово је, каже, кулминација тих нота.

- Изузетан је осјећај заједно са пријатељицама подијелити нешто овако са људима које вас воле. Надамо се да ћемо почетком прољећа извести још један концерт - рекла је Видовићева, напомињући да је снимање спота било изузетно занимљиво.

Маја Татић најављује да ће ускоро објавити још пјесама.

- Највише се радујемо концертима, јер смо ту са публиком и ми сами добијемо награду. Све оно што мјесецима припремамо тада изнесемо на сцену, оставимо и срце и душу и ту нам буде најљепше - нагласила је Татићева.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана