One tri oduševile prijedorsku publiku

Snežana Tasić
One tri oduševile prijedorsku publiku

Prijedor - Koncertom pod nazivom "One tri", tri estradne dive iz Banjaluke, Maja Tatić, Svjetlana Vidović i Ružica Čavić-Tomićević, predstavile su se prvi put prijedorskoj publici, održavši koncert u gradskom pozorištu.

Muzičko veče činile su nezaboravne melodije narodne i pop muzike koje je publika prepoznala, kao i pozitivnu energiju koje su pjevačice donijele na scenu.

Maja Tatić je istakla da je bila dobra zabava i opuštena atmosfera jer se sa njima, kako kaže, ljudi tako i osjećaju.

- Zaborave da su na koncertu, već se osjećaju kao da su na nekoj privatnoj zabavi, pa sa nama pjevaju, tu se i pokoja suza pusti, pa se malo smijemo - izjavila je Maja Tatić.

Prema riječima Cece Vidović, u pitanju su tri pjevačice različitog karaktera, koje pjevaju različitu vrstu muzike, ali su vrlo kompatibilne i iskrene prijateljice već više od 20 godina.

- Kroz naše iskreno prijateljstvo se na publiku prenosi ta naša pozitivna energija kojom isijavamo - kazala je Ceca Vidović.

Ružica Čavić-Tomićević je najavila i neke nove projekte ove grupe, između ostalog, nastup koji će se zvati "Druga od one tri", što će, kako kaže, biti muzički skok.

- Volim da kažem da smo nas tri pokrenule priču, a sad priča pokreće nas i nadamo se da će ta staza biti što duža i da će trajati još dugo i da tu radost i ljubav podijelimo sa našom publikom - rekla je Čavić-Tomićević.

Pored dobre i kvalitetne muzike, ove tri dive publiku su obradovale i zanimljivim pričama iz života i podijelile emocije i sjećanja sa njima, za šta su bile nagrađene velikim aplauzom. Specijalni gost na koncertu tri banjalučke dive u Prijedoru  bio je Dejan Ćulum.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana